Forkælelse fra Meraki

Forkælelse fra Meraki

Luxury Bath Sæt fra Meraki

Den skønne og meget populære duft - Cotton Haze - fra Meraki findes nu også som shampoo, balsam og body wash. Med disse skønne og milde produkter til hår og krop vil du få fornemmelsen af spa-forkælelse hjemme hos dig selv. Vi og vores kunder er vilde med denne duft, og derfor har vi sammensæt dette sæt, så du kan købe shampoo, balsam og body wash som et sæt og derved spare 65 kr. Sættet koster 395 kr, og du kan finde det på webshoppen netop nu.

Meraki Luxury Bath sæt, Cotton Haze

Hvis du ønsker at det fine sæt skal stå eller hænge i badet, kan vi anbefale, at du køber en Bath kurv fra House Doctor. Det giver et eksklusivt look til dit badeværelse, og så er produkterne altid lige ved hånden, når de skal bruges. 

Bath kurv fra House Doctor i børstet messing

Bath kurv fra House Doctor i rustfrit stål

Gaveindpakning

Ønsker du gaveindpakning af sættet, så sørger vi gerne for det. Du kan vælge mellem cellofan og gavepapir. Skriv en kommentar til din ordre, så sørger vi for resten. Hvis du ønsker produkterne fint arrangeret i en kurv, kan du tilkøbe en kurv eller brødkurv fra webshoppen, så er du klar til at give en rigtig fin gave, fx en til fødselsdag eller reception.

Tidligere blogindlæg Næste blogindlæg

Brands