Blog

Sommer i en skål

Sommer i en skål

Skøn sommerdessert

Vi har lavet den skønneste sommerdessert med friske jordbær og blåbær med sød vaniljecreme hældt over. Det er ren sommerforkælelse - og den dessert serveres vist over hele landet om sommeren :-)

Vi serverede sommerdesserten i de fine Sandrine skåle fra Bloomingville. Det er vores absolutte favoritskåle til morgenmad, snacks og servering af desserter.

Se vores udvalg af Sandrine stellet her

Ledreborg Livsstilsmesse 17-19 maj 2019

Ledreborg Livsstilsmesse 17-19 maj 2019

Vi deltager med et stort udvalg af produkter fra webshoppen på årets livsstilsmesse på Ledreborg Slot. 

Vi har følgende varer med:

 • boliginteriør og tasker til børn og voksne fra fx Bloomingville og House Doctor
 • Meraki velværeprodukter
 • Smykker fra Scherning 
 • Plakater fra I Love My Type

Kom forbi og sig hej og shop alle de lækre varer på vores stand i den historiske bygning "Kostalden". Vi glæder os til at møde dig.

Update søndag den 19. maj kl. 20.00:

Tusind tak til alle, der kiggede forbi vores stand på messen. Det var en fornøjelse at hilse på og handle med jer.

Scandinavian Garden duftfrisker fra Meraki

Scandinavian Garden duftfrisker fra Meraki

Populær på webshoppen

Duftfriskere fra Meraki er populære hos vores kunder, og duften Scandinavian Garden er skøn og en af vores bestsellere. Vores kunder køber dem både til sig selv og som værtindegaver til dem, de holder af.

Vi har duftfriskere fra Meraki i 3 varianter:

Den sorte North hylde fra Bloomingville

Den sorte North hylde fra Bloomingville

Elegant boligindretning med North hylden fra Bloomingville.

Skab en dejlig hyggekrog og udstil din billeder, planter og enkelte favoritbøger på den stilfulde North hylde fra Bloomingville. North hylden er fin til udstilling og opbevaring på et børneværelse, i stuen, på kontoret og på badeværelset. North hylden findes i 4 forskellige farver, og du kan købe alle 4 farver på vores webshop: 

Forkælelse fra Meraki

Forkælelse fra Meraki

Luxury Bath Sæt fra Meraki

Den skønne og meget populære duft - Cotton Haze - fra Meraki findes nu også som shampoo, balsam og body wash. Med disse skønne og milde produkter til hår og krop vil du få fornemmelsen af spa-forkælelse hjemme hos dig selv. Vi og vores kunder er vilde med denne duft, og derfor har vi sammensæt dette sæt, så du kan købe shampoo, balsam og body wash som et sæt og derved spare 65 kr. Sættet koster 395 kr, og du kan finde det på webshoppen netop nu.

Meraki Luxury Bath sæt, Cotton Haze

Hvis du ønsker at det fine sæt skal stå eller hænge i badet, kan vi anbefale, at du køber en Bath kurv fra House Doctor. Det giver et eksklusivt look til dit badeværelse, og så er produkterne altid lige ved hånden, når de skal bruges. 

Bath kurv fra House Doctor i børstet messing

Bath kurv fra House Doctor i rustfrit stål

Gaveindpakning

Ønsker du gaveindpakning af sættet, så sørger vi gerne for det. Du kan vælge mellem cellofan og gavepapir. Skriv en kommentar til din ordre, så sørger vi for resten. Hvis du ønsker produkterne fint arrangeret i en kurv, kan du tilkøbe en kurv eller brødkurv fra webshoppen, så er du klar til at give en rigtig fin gave, fx en til fødselsdag eller reception.

Badeværelseskurv fra House Doctor

Badeværelseskurv fra House Doctor

Rå og elegant kurv til opbevaring

House Doctor har designet denne Bath kurv i rustfrit stål med plads til ca 3 flasker og lidt småting. Hjemme hos os bruger vi den til at have shampoo, balsam og bodywash fra Meraki hængende i badet. Det ser let og elegant ud, og så er flaskerne altid klar lige ved hånden. 

Der er lavet 2 huller på bagsiden, så kurven let kan hænges op, hvis du ønsker, at den skal være på væggen i badet eller et andet sted. Kurven kan godt stå selv, hvis du gerne vil have en fin kurv stående på bordet i badeværelset eller måske til opbevaring af kontorartikler.

Bath kurven fra House Doctor findes i 2 udgaver:

Er du på udkig efter flasker, der passer til kurven, så kan du finde shampoo, balsam og bodywash fra Meraki lige her

Direktørens ønsker fra webshoppen

Direktørens ønsker fra webshoppen

Juleshopping til direktøren :-)

Mangler du inspiration til de sidste julegaver, så kan du på billedet se et udvalg af mine ønsker fra webshoppen. Det er produkter i flere forskellige prislejer, og du kan læse mere om de enkelte produkter og se mine kommentarer til ønskerne nedenfor.

 1. Mosaic Fyrfadsstage fra House Doctor. Fyrfadsstagen giver det smykkeste lys, når der bliver tændt et fyrfadslys i stagen. Fyrfadsstagen er sammensat af en masse firkantede glasstykker, og når der tændes et lys i stagen, giver det et smukt lysspil i stagen.
 2. Herringbone dørmåtte fra House Doctor. Jeg elsker det stribede mønster, og dørmåtten vil passe perfekt i vores entré.
 3. Bath kurv i messinglook fra House Doctor. Jeg er vild med looket af den nye Bath kurv fra House Doctor, og den vil være så fin i vores bruserum med Meraki shampoo, Meraki balsam og Meraki bodywash. 
 4. Ansigtspleje gavesæt fra Meraki. Ansigtsplejeprodukterne fra Meraki er mine absolutte favoritter, og jeg bruger alle 4 produkter i plejeserien dagligt. Det giver en skøn hud og en dejlig følelse af velvære og forkælelse i hverdagen.
 5. NOVA halskæde i guld fra Scherning. Jeg er vild med smykkerne fra Scherning, og NOVA halskæden står meget højt på min ønskeseddel til jul.
 6. Plakaten "Hvor skinner solen" af Mads Hofmann. Jeg er vild med kunstneren og hans motiv "Hvor skinner solen". Jeg håber meget, at denne plakat kan komme til at hænge i vores stue. Det vil se så fedt ud. 
 7. Frost fad fra Meraki. Det sorte fad fra Meraki er fint til bloklys og dekoration og til at have stående på badeværelset med håndsæbe, håndcreme og en fin lille blomst. Jeg vil nok skifte mellem at bruge fadet flere forskellige steder, da jeg elsker at lave om i hjemmet.
 8. Glas fra Bloomingville, sæt m/6. Glasset fra Meraki med det flettede look er simpelthen så fint. Jeg har allerede to glas, og jeg mangler lige dette sæt med 6 glas, så vi kan dække op til flere gæster. Glassene kan også bruges til servering af lækre desserter.
 9. Dækkeserviet fra Bloomingville, vandhyacinth. Jeg elsker det rå og rustikke look ved dene dækkeserviet. Råt og rustikt bliver in i den kommende forårssæson, så denne dækkeserviet er et must i mit køkken. 

 

Glædelig juleshopping til jer alle

De bedste julehilsner

Bettina, Direktør hos Dots & Stribes 

Kanelsnegl og is-latte smukt serveret

Kanelsnegl og is-latte smukt serveret

Dansk sommerhygge når det er allerbedst

Hjemmebagt kanelsnegl og is-latte serveret på et smukt skærebræt og som nydes i skyggen af et æbletræ på et dejligt picnictæppe. Nøj, hvor var det en hyggelig eftermiddag med lækkerier og spil med børnene.

Find de skønne produkter fra Bloomingville og lav din egen skønne picnic:

Fossil White fra I Love My Type

Fossil White fra I Love My Type

Skøn plakat fra I Love My Type

Vi er vilde med denne plakat, Fossil White, fra I Love My Type. Du kan finde den på webshoppen i A3 størrelse med og uden ramme, og som A5 postkort med og uden ramme. Der er altså noget særligt over det sort/hvide motiv, som bare passer supergodt ind i den nordiske indretningsstil. Hæng plakaten op i stuen, på kontoret, i soveværelset, i entréen eller på teenageværelset.

Læs mere om I Love My Type og se vores udvalg lige her

Smukke fyrfadsstager fra Hübsch

Smukke fyrfadsstager fra Hübsch

Fyrfadsstager som festpynt i æbletræ

En af vores søde kunder holdt konfirmation i foråret, og hun havde købt et antal fyrfadsstager fra Hübsch og hængt dem op i deres blomstrende æbletræer. Da mørket faldt på, blev der tændt små fyrfadslys i fyrfadsstagerne. Det så bare sååå hyggeligt ud. 

Du kan naturligvis vælge at sætte fyrfadslys med LED-pærer i, så du får hygge uden brandfare.

Se vores udvalg af fyrfadsstager fra fx Hübsch, Bloomingville, House Doctor lige her

1 2 3 35 Næste →

Brands