Køb af møbler (bestillingsvarer):

Møbler købt på webshoppen er bestillingsvarer. Det betyder, at vi først bestiller møblet hos leverandøren, når vi har modtaget din ordre. 

Normal leveringstid vil være mellem 3-8 hverdage. Så snart vi har modtaget din ordre, kontakter vi leverandøren og bestiller møblet og modtager en forventet leveringsdato. Herefter kontakter vi dig og informerer. Hvis du ønsker en bestemt leveringsdato, må du endelig skrive det til os (fx i en kommentar til din ordre), så skal vi forsøge at opfylde dette ønske i samarbejde med leverandøren.

Hvis der er længere leveringstid end 8 hverdage, kontakter vi dig og aftaler nærmere. Hvis møblet er udsolgt, vil din ordre blive annulleret.

Møbler leveres fragtfrit til din adresse ved fortovskanten.

Hvis du samtidigt bestiller lagervarer fra webshoppen (dvs. ikke møbler), sender vi dem til dig via GLS.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@dotsandstribes.dk. 

Levering af møbler fra House Doctor og Bloomingville

Møbler sendes fragtfrit direkte fra House Doctor til dig via fragtfirmaet Dachser. Når Dachser har afhentet møblet hos House Doctor, sender de en sms til dig, hvor du kan vælge et leveringstidspunkt, der passer dig

Møbler fra Bloomingville sendes til dig via fragtfirmaet Schenker, og vi modtager en forventet modtagelsesdato fra Bloomingville, og kontakter dig så snart, vi har modtaget det.

Fortrydelsesret ved køb af møbler fra House Doctor og Bloomingville.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb af et møbel fra House Doctor eller Bloomingville, skal du betale for afhentning af møblet via et fragtfirma - fx Dachser eller Schenker, som leverede møblet til dig. Prisen på tilbagesendelsen vil afhænge af størrelsen på pakken.

Ved brug af fortrydelsesret er det vigtigt, at møblet er i samme stand som ved modtagelsen. For at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at møblet returneres i original emballage. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvilket betyder, at du ikke vil få den fulde købesum returneret.

Kontakt os på info@dotsandstribes.dk, så vi kan aftale nærmere om returneringen af møblet.

Læs mere i de generelle handelsbetingelser om brugen af fortrydelsesret.