Fragt og levering

Fragt og levering 

Fragten koster 39 kr. ved levering til GLS pakkeshop og 59 kr. ved privat levering med GLS. Hvis du køber for 499 kr. eller mere, er der fri fragt til din valgte GLS pakkeshop. 

Vi afsender din ordre inden for 24 timer alle hverdage efter bestilling på hjemmesiden. Bestiller du om fredagen, løber de 24 timer indtil mandag, da E-mærkets system kun medregner timerne i hverdagene. 

Vi afleverer vores pakker til GLS alle hverdage inden kl. 9.30 om morgenen. 

Hvis pakken er beskadiget ved modtagelsen, er det vigtigt, at du straks pointerer dette overfor fragtfirmaet samt tager billeder af den beskadigede vare i emballagen. Vi skal også bede dig om at kontakte os og sende billederne til os, så vi kan hjælpe med at finde en hurtig løsning.

Forudbestillinger 

Vi har åbnet op for forudbestillinger af nogle af produkterne på hjemmesiden. 

Hvis du vælger at forudbestille produkter, vil vi som udgangspunkt afvente, at vi har alle varer på lager og afsende din ordre samlet.

Ønsker du delvis levering, er du velkommen til at kontakte os på info@dotsandstribes.dk, så finder vi sammen en løsning. 

Levering af møbler (bestillingsvare):

 

Se det særlige punkt på webshoppen og i vores handelsbetingelser om køb af møbler.

 

Levering til udlandet

Såfremt du ønsker levering til et andet land end Danmark, skal vi bede dig kontakte os på info@dotsandstribes.dk. Så undersøger vi, hvor hurtigt vi kan levere varer til dig, og hvad fragten vil koste. 

 

Brands