Privatlivspolitik

Registrering af persondata

Dots & Stribes anvender cookies for at kunne trække statistik om brugernes færden på hjemmesiden og for at kunne forbedre hjemmesiden for dig og andre. Du kan til enhver tid slette disse cookies fra din computer.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

For at kunne handle på dotsandstribes.dk og dotsandstribes.com skal du som minimum oplyse: navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Oplysninger sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Personoplysningerne registreres hos Dots & Stribes ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.dotsandstribes.dk og www.dotsandstribes.com er Bettina Breinholt Groth, Direktør. 

Hjemmesiderne hostes af Shopify, og deres datacenter ligger i USA. Dine data vil derfor blive videregivet til datacenteret i USA, da det er en nødvendighed for at kunne handle på hjemmesiden. 

På dotsandstribes.dk og dotsandstribes.com kan du tilmelde dig et nyhedsbrev med nyheder fra webshoppen. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@dotsandstribes.dk.

Alle ansatte hos Dots & Stribes ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Brands