Om os

I vores webshop finder du kvalitetsdesign med prikker og striber. Vi elsker design med prikker og striber, så enkelt kan det siges.  Derfor gør vi vores bedste for at skaffe produkter med de lækreste mønstre til webshoppen, så du let kan finde de produkter, der passer til dig.

dotsandstribes.dk blev etableret i 2015, og vi har specialiseret os i at finde boliginteriør, møbler og smykker med prikker, striber og andre lækre mønstre.

Det er vores drøm, at du kigger på vores webshop først, når du mangler et flot produkt med lækre mønstre til hjemmet eller til dig. Vi er meget aktive på Instagram og Facebook og tager løbende billeder af vores mange forskellige produkter, så du kan finde inspiration til din egen bolig.

Vi udvælger vores leverandører efter kvalitet og produkter med mønstre, og vi forhandler House Doctor, Bloomingville, Helbak, Hübsch, IDcreAtions, Nova Solo, OOhh collection og Day Home. Du vil også kunne finde de elegante smykker fra Scherning på webshoppen.

Vi har et stort udvalg af fine gaver til barnedåb, konfirmation og bryllupper, så kig forbi webshoppens gaveideer og bliv inspireret. 

Vores webshop er e-mærket, hvilket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet.

Firmaet drives af ægteparret Bettina Breinholt Groth og Sten William Groth, der bor i Jyllinge og driver forretningen derfra. Interessen for prikkede og stribede ting har varet i mange år for Bettina. Hun har altid gået ind i butikker og taget fat i de stribede og prikkede produkter først. Hendes øjne falder helt naturligt hen på dem. Denne interesse har udviklet sig over årene, indtil åbningen af denne webshop.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på webshoppen. 

Ris og ros og forslag modtages gerne på info@dotsandstribes.dk

 

Brands