Direktørens ønsker fra webshoppen

Juleshopping til direktøren :-)

Mangler du inspiration til de sidste julegaver, så kan du på billedet se et udvalg af mine ønsker fra webshoppen. Det er produkter i flere forskellige prislejer, og du kan læse mere om de enkelte produkter og se mine kommentarer til ønskerne nedenfor.

  1. Mosaic Fyrfadsstage fra House Doctor. Fyrfadsstagen giver det smykkeste lys, når der bliver tændt et fyrfadslys i stagen. Fyrfadsstagen er sammensat af en masse firkantede glasstykker, og når der tændes et lys i stagen, giver det et smukt lysspil i stagen.
  2. Herringbone dørmåtte fra House Doctor. Jeg elsker det stribede mønster, og dørmåtten vil passe perfekt i vores entré.
  3. Bath kurv i messinglook fra House Doctor. Jeg er vild med looket af den nye Bath kurv fra House Doctor, og den vil være så fin i vores bruserum med Meraki shampoo, Meraki balsam og Meraki bodywash. 
  4. Ansigtspleje gavesæt fra Meraki. Ansigtsplejeprodukterne fra Meraki er mine absolutte favoritter, og jeg bruger alle 4 produkter i plejeserien dagligt. Det giver en skøn hud og en dejlig følelse af velvære og forkælelse i hverdagen.
  5. NOVA halskæde i guld fra Scherning. Jeg er vild med smykkerne fra Scherning, og NOVA halskæden står meget højt på min ønskeseddel til jul.
  6. Plakaten "Hvor skinner solen" af Mads Hofmann. Jeg er vild med kunstneren og hans motiv "Hvor skinner solen". Jeg håber meget, at denne plakat kan komme til at hænge i vores stue. Det vil se så fedt ud. 
  7. Frost fad fra Meraki. Det sorte fad fra Meraki er fint til bloklys og dekoration og til at have stående på badeværelset med håndsæbe, håndcreme og en fin lille blomst. Jeg vil nok skifte mellem at bruge fadet flere forskellige steder, da jeg elsker at lave om i hjemmet.
  8. Glas fra Bloomingville, sæt m/6. Glasset fra Meraki med det flettede look er simpelthen så fint. Jeg har allerede to glas, og jeg mangler lige dette sæt med 6 glas, så vi kan dække op til flere gæster. Glassene kan også bruges til servering af lækre desserter.
  9. Dækkeserviet fra Bloomingville, vandhyacinth. Jeg elsker det rå og rustikke look ved dene dækkeserviet. Råt og rustikt bliver in i den kommende forårssæson, så denne dækkeserviet er et must i mit køkken. 

 

Glædelig juleshopping til jer alle

De bedste julehilsner

Bettina, Direktør hos Dots & Stribes 

Familiens hverdagGaveguides