Strandhåndklæde på Rågeleje strand

Barbarum håndklæderne fra Meraki er sååå lækre. Håndklæderne fås i 3 størrelser, og de har normalvævning på den ene side og hvid frotte på den anden side. På billedet står jeg iført det største Barbarum håndklæde - det er helt perfekt til stranden. Billedet er taget på den lækre strand i Rågeleje, hvor vi også fandt 4 stykker rav.

Jeg har kigget efter rav, siden jeg var helt lille pige, og jeg har også fundet mange små stykker rav igennem årene. På Rågeleje strand fandt jeg et stykke rav, der var så stort, at der kan laves et halssmykke ud af det. Det er da for lækkert. Så bliver strandturen altså mere skøn, når det er muligt at finde rav på den måde. Det lå bare og glinsede i solen - inden det blev tordenvejr. Som du kan se på billedet er skyerne lidt mørke, og det tordnede og lynede faktisk i baggrunden, da vi lavede photoshoot med mig i håndklædet. 

Er du på udkig efter en gave til en veninde eller et brudepar, så overvej Barbarum håndklæderne. Vores lokale kunder er virkelig glade for håndklæderne og vender tilbage og køber flere og flere 😍

Find Barbarum håndklæderne i 3 størrelser lige her
BestsellersFantastiske gaveideer